Zeeaas kopen voor de hengelsport

Wilt u graag zwaardere en grotere vissen vangen? Aas speelt hierin een belangrijke rol. Elke visser heeft aas nodig om een bepaalde vis te vangen. Wist u dat u door het kiezen van een goed aas, u meer kans heeft om de vis van uw keuze te vangen? Voor goede kwaliteit zeeaas kopen, bent u bij Hengelsport Steenbergen aan het juiste adres. In onze winkel kunt u de perfecte soort zeeaas kopen die bij u en uw sportvisstijl past. Benieuwd welk aas wij bieden? Kom langs bij de winkel in Steenbergen.

Groot assortiment zeeaas kopen

In onze winkel kunt u terecht voor veel verschillende soorten zeeaas. Daarnaast is onze zeeaas van goede kwaliteit, zodat u de beste vissen kunt vangen. Niet voor niets wordt ons aas gebruikt door professionele sportvissers. Ook kunt u bij ons terecht voor advies over zeeaas. Vindt u het lastig om een keuze te maken in zeeaas? Geen probleem. Wij staan voor u klaar!

Welk aas kunt u het beste gebruiken?

Voor veel vissers is dit een belangrijke vraag. Het aas kan namelijk bepalen welke vissen u wel of niet vangt. Zo gaan kleinere vissen vaker af op klein aas. Grotere vissen vinden klein aas vaak niet de moeite waard. U moet dus goed letten op welk soort aas u gebruikt.

Zo is het belangrijk welk soort vis u wilt vangen. Voor roofvissen gebruikt u een ander soort aas dan voor bijvoorbeeld witvissen.

Zeeaas kopen
Verschillende soorten zeeaas
Een van de meest bekende soorten zeeaas, is de zeepier. De zeepier kunt u in de winkel kopen, of zelf vangen. Het zoeken naar zeepieren vereist wel een vergunning. Zeepieren zijn er in verschillende maten. Hoe groter de zeepier, hoe groter de kans is op het vangen van een grotere vis. Wanneer u een grotere vis wilt vangen, kunt u ook kiezen voor het gebruiken van een Franse tap. Deze kan wel 30 cm lang worden. Ook de zeeduizendpoot kan goed worden gebruikt als zeeaas. Deze zijn wat dikker dan de Franse tap en de zeepier. Het nadeel van de zeeduizendpoot is dat deze kunnen bijten. Aan de kop heeft de zeeduizendpoot namelijk kaken zitten. Als u echter voorzichtig doet met het aan de haak zetten, is er niks aan de hand. Zo zijn er nog veel meer soorten zeeaas die u kunt gebruiken. Deze kunt u kopen in de winkel, of zelf proberen te vangen. Verstandig is wel om altijd even te checken of u geen vergunning nodig heeft voor het vangen van het aas. Benieuwd welke soorten zeeaas wij verkopen? Kom langs bij onze winkel of bel ons op 06 40227253